Café del Rio szórakozóhely

Az ismert szórakozóhely weboldalának fejlesztése, folyamatos karbantartása 3 éven keresztül, mely időszak alatt az oldal többször megújúlt.
Az oldal legfontosabb és legösszetettebb funkciója a galéria, mely automatikusan méretezi le a fotósok által feltöltött akár több ezer party fotót.

Akciótár.hu

Akciós termékeket bemutató portál, melyben a bolttulajdonosok előfizetés után akciós termékeket tölthetnek fel, valamint lehetőségük van kiemelt helyek bérlésére. Az oldal kialakításánál legfontosabb szempont a könnyű kezelhetőség volt.

EPS Hungary

Elektronikai beszálító cég oldala, termékkatalógussal, beszállító katalógussal, hírek modullal, 3 nyelven. Egyedi igények alapján elkészített weboldal és egyszerűen kezelhető adminisztrációs felület.

Pénzszerző.hu pénzügyi szolgáltatást közvetítő portál

Pénzügyi szolgáltatást közvetítő portál, online piactér, ahol a pénzügyi közvetítők és a szolgáltatásokat igénylők találkozhatnak. Megfelelő közvetítő keresése, valamint versenyeztetés funkciók, ahol az előfizető közvetítők lekérhetik az igénylők elérhetőségeit.

Szennyvíztanácsadás.hu

Szennyvíztisztítási, környezetvédelmi tanácsadást és szolgáltatást hirdető weboldal, mely számos információt tartalmaz a szolgáltatásokról. Mindegyik szolgáltatáshoz egyedi ajánlatkérő űrlap tartozik.

Illegal Pub & Club

Illegal belvárosi szórakozóhely honlapja, egyedi galéria modullal, interaktív eseménynaptárral, program, hírek modullal.

Szerviz4U

Egyszerű, akciós bemutatkozó oldal könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel.

Reinhardt Ügyvédi Iroda

Ügyvédi Iroda bemutatkozó oldala, képforgatóval, hírlevél feliratkozással, többnyelvűség modullal.

Emma apartmanház honlapja

Balatonlellén található apartmanház információs weboldala, online foglalással. A weboldal fejlesztésén túl folyamatos keresőoptimalizálás szolgáltatást is végzünk.

Reconcept

A Reconcept egy vállalati pénzügyekkel foglalkozó tanácsadó társaság. Bemutatkozó weboldala két nyelven érhető el, felhasználóbarát adminisztrációs felülettel, cikkek és referencia katalógussal.

ReumaSpa

Mutatós információs oldal, mely külföldi látogatóinak ajánl magyar gyógyfürdőket, szállodákat és wellness csomagokat. Akciós bemutatkozó oldal ajánlatunk kiegészítve többnyelvűséggel és képforgatóval.

HC Ingatlan

Ingatlaniroda weboldala, mely nem csak hirdetési katalógus, hanem egy belső nyilvántartási szoftverként is funkcionál, emlynek adminisztrációs felületén számos további funkció érhető el. A fejlesztés során a fő cél az egyszerű és könnyen kezelhető adminisztrációs felület volt.

Elements Naturels Webáruház

Természetes anyagokból készült gyógyító termékek webáruháza, mely fejlesztés alatt áll. A weboldalon tervezésénél és készítésénél a fő cél a termékek gyors áttekinthetősége és az egyszerű vásárlási folyamat .

Microlife webáruház

Vérnyomásmérők és már orvosi műszerek webáruháza, hasznos információkkal, hírekkel. 

Szilintex Kft

Építőipari tisztítószerek nagykereskedelmével foglalkozó cég oldala, mely számos információt tartalmaz a cégről, partnereiről, a forgalmazott termékekről, és kőpark kereskedésükről. Az oldal információs oldalakon felül többszintű termékkatalógust, keresőt tartalmaz két nyelven.

MK-Haustechnik Kft.

Egyszerű céges bemutatkozó oldal, könnyen kezelhető adminisztrációs felülettel és letisztult arculattal.

Blueshark Kft.

A Blueshark Kft medencék tisztítását, karbantartását, építését vállalja, ez az oldal cégük bemutatkozó oldala, kisebb képgalériával, valamint ajánlatkérő űrlappal. A weboldal akciós cégbemutató oldal ajánlatunk keretében készült el.

Almagest Kft.

Komplex tanácsadást nyújtó cég bemutatkozó weboldala egyedi megoldásokkal, egyedi igényekkel. Az oldal az akciós bemutatkozó oldal ajánlatunk keretében készült el.

Harmony Tours weboldal

Többnyelvű utazási iroda weboldal rengeteg információval és képpel. A kialakítás során a tartalmak feltöltése és átlátható megjelenítése volt a fő cél.

Szárazvirág kötészeti dekorációk

Bemutatkozó oldal termékkatalógussal. Az egyedi intelligens űrlap a kiválasztott termékeket megjegyzi, majd az adatok kitöltésével ajánlatot lehet kérni vagy meg lehet rendelni a termékeket.