Ingyenes szakértői vélemény

Ingyenes szakértői véleményünket általában weboldalak megvizsgálása kapcsán kérik.

Mi megvizsgáljuk weboldalát, és 1-2 oldalban röviden különféle szempontok szerint (keresőbarát-e, hatékony-e az elrendezése , arculat megfelelően közvetít-e a tartalmat, használhatóság, stb...) mind objektíven technikailag, mind szubjektíven, a felhasználók szempontjából (a honlap a mai kor követelményeinek, legjobb gyakorlatainak megfelel-e) véleményezzük.

A vélemény után néhány mondatban javaslatot teszünk az oldal hatékonyabbá tételére, valamint leírjuk, mi mennyiért vállalnánk ezt.

 

Amennyiben más kapcsán szeretné véleményünket kérni (péládul online megjelenést szeretne de nem tudja hogyan kezdjen neki, mikre kell odafigyelni, mi szüksége hozzá), úgy szintén kérje tanácsunkat.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével kérheti ingyenes véleményünket, melyet e-mailben elküldünk Önnek.

 

Ingyenes vélemény
ADJA MEG WEGOLDALÁNAK CÍMÉT, ÉS MI EGY RÖVID SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYT KÜLDÜNK ÖNNEK, VALAMINT JAVASLATOT AZ OLDAL HATÉKONYABBÁ TÉTELÉRE, AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES
Tanácsadás
AMENNYIBEN MEGTETSZETT INGYENES VÉLEMÉNYÜNK ÉS TOVÁBBI TANÁCSOKRA VAN SZÜKSÉGE, VAGY BÁRMILYEN ONLINE VAGY FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE VAN, ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!
Egyedi ajánlatkérés
Válogasson modulok, funkciók között, válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és tudja meg mennyiért készítjük el igényeinek megfelelő weboldalát!