Weboldal havi 4990 Ft-ért

Bemutatkozó honlap igényeire szabva. A csomag tartalmaz egy minimál design kialakítást igényei szerint, egy egyszerűen kezelhető, keresőbarát tartalomkezelő programot, tartalom feltöltést, tárhelyet, e-mail címeket, igényfelmérést, konzultációt. Csomagunkat rugalmasan alakítjuk ki, így a designban szerkezetben és működésben az Ön igényei szerint alakítjuk ki weboldalát.

 

A csomag tartalma:

  • Konzultáció, igényfelmérés.
  • Minimál design kialakítása az Ön igényei szerint, vagy sablon átalakítása.
  • Maximum 20 aloldalt tartalmazó weboldal kialakítása, mely aloldalak formázott  szöveges információt, képet, beágyazott videókat, táblázatokat, hivatkozásokat tartalmazhatnak.
  • Adminisztrációs felületet, melyen Ön az aloldal tartalmát, az oldal címeit, META információkat, elérési útvonalát, a menüben elfoglalt sorrendet szerkesztheti.
  • Az oldal egyszeri feltöltését, SEO optimalizálását a kapott anyagok alapján.
  • Későbbiekben rugalmas továbbfejlesztési lehetőségeket.
  • Tárhelyet, e-mail címeket

 

NE FELEDJE! Önnek igényeinek ismertetésén és a tartalom átadásán túl semmit sem kell tennie. Pénzéért nem egy automatikusan működő tartalomkezelő rendszert kap, ahol mindent Önnek kell feltöltenie, megszerkesztenie, hanem egy szakértőt, aki ezt elvégzi Ön helyett!

 

A csomag díja:

  • Havi 4990 Ft, amit 12 hónapon keresztül kell fizetnie.

 

Nem szeretne foglalkozni weboldalának tartalmi feltöltésével, karbantartásával?
Mi ezt is átvállaljuk Önnek. Ne feledje, weboldalának egyszeri tartalmi feltöltése benne van a csomag árban, későbbi változtatásokat 5000 Ft-os karbantartási órabérért vállalunk (percalapú). Például, ha egy aloldal szövegét Ön nekünk e-mailben elküldi, mi azt feltöltjük Önnek, mely körülbelül 5-10 perc munkánkba kerül. Ennek díja 415-835 Ft, melyet a munka mennyiségének megfelelően havonta vagy félévente számlázunk ki!

 

Rugalmasak vagyunk!
Amennyiben a fenti csomag tartalmától eltérő designt, funkciókat, adminisztrációs felületet szeretne, forduljon hozzánk bizalommal egyedi ajánlatért!

 

Bármilyen kérdése, megjegyzése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés
Nekünk fontos az Ön véleménye, ezért kérjük ha bármi észrevétele, kérdése van a jelenlegi oldalon található tartalommal kapcsolatban, vagy bármi mással kapcsolatban, kérjük írja meg.
Neve:
E-mail:
Telefon:
Üzenet:
Ingyenes vélemény
ADJA MEG WEGOLDALÁNAK CÍMÉT, ÉS MI EGY RÖVID SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYT KÜLDÜNK ÖNNEK, VALAMINT JAVASLATOT AZ OLDAL HATÉKONYABBÁ TÉTELÉRE, AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES
Tanácsadás
AMENNYIBEN MEGTETSZETT INGYENES VÉLEMÉNYÜNK ÉS TOVÁBBI TANÁCSOKRA VAN SZÜKSÉGE, VAGY BÁRMILYEN ONLINE VAGY FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE VAN, ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!
Egyedi ajánlatkérés
Válogasson modulok, funkciók között, válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és tudja meg mennyiért készítjük el igényeinek megfelelő weboldalát!