Egyedi, professzionális weboldal 100 000 Ft-ért

Egyedi kialakítású weboldal elkészítése, mely tartalmazza az egyedi struktúra és arculat kialakítását, és az egyedi fejlesztésű weboldalt, és annak adminisztrációs felületést, valamint a tartalom egyszeri feltöltését. A honlap ára a weboldal funkcióitól függ.

Akciós ajánlatunk:

Egyedi professzionális bemutatkozó oldal:

 • Konzultáció, igényfelmérés.
 • Egyedi webes arculat kialakítása az Ön igényei szerint.
 • Akár több száz aloldalt tartalmazó weboldal kialakítása, mely aloldalak akár több szintű menürendszerből érhetőek el, formázott  szöveges információt, képet, beágyazott videókat, táblázatokat, hivatkozásokat tartalmazhatnak.
 • Speciális igényeket ésszerű kereteken belül: pl facebook like, üzenetküldő űrlap, váltakozó "lead" képek
 • Adminisztrációs felületet, melyen Ön az aloldal tartalmát, az oldal címeit, META információkat, elérési útvonalát, a menüben elfoglalt sorrendet szerkesztheti.
 • Az oldal egyszeri feltöltését, SEO optimalizálását a kapott anyagok alapján.
 • Későbbiekben rugalmas továbbfejlesztési lehetőségeket.
 • Tanácsadást az oldal karbantartására, üzemeltetésére.

 

A csomag díja:

 • A fent felsorolt csomag díja egyszeri 100 000 Ft, amiért egy működő, komplett weboldalt kap.
 • Amennyiben több speciális igénye, vagy más funkciókra is szüksége van (pl.: termékkatalógus, többnyelvű működés), úgy keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, hogy részletes, pontos árajánlatot tujunk önnek adni.
 • A csomag ára a tárhely díját nem tartalmazza, keressen fel minket akciós tárhely díjainkért, vagy használja saját tárhelyét. (amennyiben ez megfelel a technikai követelményeknek)

 

További árakért keressen fel minket elérhetőségeinket. Hamarosan elindul árkalkulátor szolgáltatáunk, melnyek keretében Ön online állíthatja össze igényeinek megfelelő weboldalát, melynek árát azonnal megtuhatja.

 

Nem szeretne foglalkozni weboldalának tartalmi feltöltésével, karbantartásával?
Mi ezt is átvállaljuk Önnek. Ne feledje, weboldalának egyszeri tartalmi feltöltése benne van a csomag árban, későbbi változtatásokat 5000 Ft-os karbantartási órabérért vállalunk (percalapú). Például, ha egy aloldal szövegét Ön nekünk e-mailben elküldi, mi azt feltöltjük Önnek, mely körülbelül 5-10 perc munkánkba kerül. Ennek díja 415-835 Ft, melyet a munka mennyiségének megfelelően havonta vagy félévente számlázunk ki!

 

Rugalmasak vagyunk!
Amennyiben a fenti csomag tartalmától eltérő designt weboldalt, adminisztrációs felületet szeretne, fordljon hozzánk bizalommal egyedi ajánlatért!

 

Bármilyen kérdése, megjegyzése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Üzenetküldés
Nekünk fontos az Ön véleménye, ezért kérjük ha bármi észrevétele, kérdése van a jelenlegi oldalon található tartalommal kapcsolatban, vagy bármi mással kapcsolatban, kérjük írja meg.
Neve:
E-mail:
Telefon:
Üzenet:
Ingyenes vélemény
ADJA MEG WEGOLDALÁNAK CÍMÉT, ÉS MI EGY RÖVID SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYT KÜLDÜNK ÖNNEK, VALAMINT JAVASLATOT AZ OLDAL HATÉKONYABBÁ TÉTELÉRE, AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES
Tanácsadás
AMENNYIBEN MEGTETSZETT INGYENES VÉLEMÉNYÜNK ÉS TOVÁBBI TANÁCSOKRA VAN SZÜKSÉGE, VAGY BÁRMILYEN ONLINE VAGY FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE VAN, ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!
Egyedi ajánlatkérés
Válogasson modulok, funkciók között, válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és tudja meg mennyiért készítjük el igényeinek megfelelő weboldalát!