Alapvető modulok
Design
Az oldal grafikai megjelenésének kialakítása a megrendelő igényei vagy sablon alapján. A grafikai tervezés magában foglalja az oldal felépítésének, vázának megtervezését, majd az igényeknek megfelelő forma és színvilág szerinti végső kialakítását.
Bővebben
Információs oldal
A weboldalon található információs oldalak kialakítása, (például bemutatkozás, kapcsolat, szerződési feltételek) egyszeri tartalom feltöltéssel. Az oldalak formázott szöveget, képeket, táblázatokat, hivatkozásokat tartalmaznak. Az oldal tartalmát a későbbiekben a megrendelő is szerkesztheti.
Bővebben
Kezdőlap
A kezdőoldal kiemelt fontosságú, mind a látogatók, mind keresőoptimalizálás szempontjából. Kezdőoldalnak ezért egy kevert vagy gyűjtőoldalt szoktunk ajánlani, mely más modulok, tartalmak elemeiből szemezget.
Bővebben
Haladó modulok Interakciós modulok Katalógusok / listák
EGYEDI AJÁNLATUNK
Jelenleg nincs modul kiválasztva.
Kérjük válasszon moduljaink közül, és adja hozzá ajánlatához.
Ingyenes vélemény
ADJA MEG WEGOLDALÁNAK CÍMÉT, ÉS MI EGY RÖVID SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYT KÜLDÜNK ÖNNEK, VALAMINT JAVASLATOT AZ OLDAL HATÉKONYABBÁ TÉTELÉRE, AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES
Tanácsadás
AMENNYIBEN MEGTETSZETT INGYENES VÉLEMÉNYÜNK ÉS TOVÁBBI TANÁCSOKRA VAN SZÜKSÉGE, VAGY BÁRMILYEN ONLINE VAGY FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE VAN, ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!