Alapvető modulok Haladó modulok
Hírek / cikkek
Gyakran frissülő hírek, melyek hosszabb, rövidebb szövegeket és képeket tartalmazhatnak. A hírek listájában a legújabb aktualitásokat, újdonságokat tartalmazó cikkek címe és bevezetője jelenik meg, melyekre kattintva megjelenik az egész hír szövege.
Bővebben
Hírlevél
Ajánlott online marketing eszköz, főként visszatérő látogatók esetében. A hírlevél küldés segítségével az oldal, vagy annak szolgáltatásai / termékei iránt érdeklődők számára rendszeres időközönként hírlevelet lehet kiküldeni az aktuális ajánlatok felhívására, így ők az oldalra látogatás nélkül értesülnek az újdonságokról. A modul tartalmazza a feliratkozás felületét és egy könnyen kezelhető hírlevél kiküldő felületet, melyen megtekinthető és kezelhető a feliratkozók listája, könnyen összeállítható, és kiküldhető a hírlevél tartalma.
Bővebben
Képgaléria
A képgaléria modul több tíz, száz, akár ezer képet is tartalmazhat. A galéria modulban a képek kis nézőképek segítségével jelennek meg, melyre kattintva a kép nagyított verziója jelenik meg. A kép méretétől függetlenül a weboldal elkészíti a megfelelő méretű és arányú nézőképeket, valamint nagyított képeket, így azok semmilyen előzetes képszerkesztést nem igényelnek.
Bővebben
Videó galéria
A videó galéria több tíz, akár több száz videót is tartalmazhat. A videók listájából elérhetőek a videó legfontosabb információ. A videó lejátszása vagy beágyazott lejátszóval (youtube, vimeo), vagy saját lejátszóval történhet.
Bővebben
Regisztráció / bejelentkezés
Az oldalon lehetőség nyílik a látogatóknak regisztrációra, majd későbbi bejelentkezésre. A regisztráció során a látogató által megadott belépési, személyes és egyéb adatokat a weboldal ellenőrzés után rögzíti. A bejelentkezés segítségével a rögzített belépési adatokat megadva a felhasználó bejelentkezik, így a weboldal azonosítja a látogatót. A bejelentkezett felhasználó módosíthatja adatait.
Bővebben
Többnyelvűség
A teljes weboldal kialakítása úgy, hogy a tartalmak / modulok több nyelven is elérhetőek legyenek. Minden tartalom és modul elérhető minden nyelven, és az adminisztrációs felületen külön szerkeszthető.
Bővebben
Kereső
Kereső elhelyezése a weboldalon, mely az oldalon található összes szövegben keres, és a találatok címeit, megnevezését egy listában jeleníti meg.
Bővebben
Eseménynaptár, programok
Interaktív naptár, mely néhány hónapra előre megjeleníti a programokat, a megfelelő napnál pedig megjelenik a program neve, információi. A naptár hónapjai lapozhatóak. Az események az adminisztrációs felületen tölthetőek fel.
Bővebben
Bannerek, hirdetések
A modul lehetővé teszi egyszerű kép hirdetések, animált GIF hirdetések, valamint Flash bannerek elhelyezését az oldal meghatározott részeire, melyeket a grafikai tervezés során alakítunk ki.
Bővebben
Interakciós modulok Katalógusok / listák
EGYEDI AJÁNLATUNK
Jelenleg nincs modul kiválasztva.
Kérjük válasszon moduljaink közül, és adja hozzá ajánlatához.
Ingyenes vélemény
ADJA MEG WEGOLDALÁNAK CÍMÉT, ÉS MI EGY RÖVID SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYT KÜLDÜNK ÖNNEK, VALAMINT JAVASLATOT AZ OLDAL HATÉKONYABBÁ TÉTELÉRE, AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES
Tanácsadás
AMENNYIBEN MEGTETSZETT INGYENES VÉLEMÉNYÜNK ÉS TOVÁBBI TANÁCSOKRA VAN SZÜKSÉGE, VAGY BÁRMILYEN ONLINE VAGY FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE VAN, ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!