Bemutatkozás

Üdvözlöm honlapunkon!

 

Fő szolgáltatásunk cégek online megjelenésének biztosítása, valamint belső folyamataik elősegítése webes programozási eszközökkel. Az informatikai eszközökön - honlapok, webáruházak, alkalmazások fejlesztésén - túl online marketingtanácsadással, online és offline grafikai munkákkal is foglalkozunk. 

 

Cégünk kicsi, rugalmas projekt szemléletű társaság, józan árfekvéssel és széleskörű tapasztalattal. Nagyobb és több szakmát is felölelő projektjeinket partnerhálózatunkon keresztül végezzük. Partnereink között található több marketing kommunikációs cég, webdesignerek, SEO szövegíró, fordítók, animációval foglalkozó cég. Szolgáltatásunk így kiterjed az online, offline médiára, webes megjelenésre, de fejlesztünk belső folyamatokat támogató szoftvereket kis és nagyvállalatoknak is.

Fő erősségünk a web alapú egyedi alkalmazások, weboldalak, portálok fejlesztése, de vannak olcsóbb, de igényes megoldásaink azoknak is, akik nem engedhetnek meg maguknak nagyobb beruházásokat.

Kiemelten fontosnak tartjuk megrendelőinkkel való szoros együttműködést projektjeinkben, kezdve a megrendelőink pontos igényeiknek felmérésével, üzleti folyamataik megértésével, tanácsadással, és a fejlesztés során a valük való együttműködéssel, akár együtt dolgozással. Célunk, hogy vevőinket hosszú távon kiszolgáljuk, ennek érdekében számukra hatékony webmegjelenést vagy webes alkalmazást biztosítsunk. 

 

Szabolcsi Péter

Projektvezető

 

Üzenetküldés
Nekünk fontos az Ön véleménye, ezért kérjük ha bármi észrevétele, kérdése van a jelenlegi oldalon található tartalommal kapcsolatban, vagy bármi mással kapcsolatban, kérjük írja meg.
Neve:
E-mail:
Telefon:
Üzenet:
Ingyenes vélemény
ADJA MEG WEGOLDALÁNAK CÍMÉT, ÉS MI EGY RÖVID SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYT KÜLDÜNK ÖNNEK, VALAMINT JAVASLATOT AZ OLDAL HATÉKONYABBÁ TÉTELÉRE, AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES
Tanácsadás
AMENNYIBEN MEGTETSZETT INGYENES VÉLEMÉNYÜNK ÉS TOVÁBBI TANÁCSOKRA VAN SZÜKSÉGE, VAGY BÁRMILYEN ONLINE VAGY FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE VAN, ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!
Egyedi ajánlatkérés
Válogasson modulok, funkciók között, válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és tudja meg mennyiért készítjük el igényeinek megfelelő weboldalát!