Egyedi bemutatkozó honlap – információs weboldal

Bemutatkozó honlapként emlegetjük általában az olyan egyszerűbb oldalakat, melyek csupán néhány (5-20) információs aloldallal rendelkeznek. Ezen aloldalak formázott szöveget – cikkeket, a szövegbe ágyazott képeket, hivatkozásokat, beágyazott videókat, esetleg táblázatokat, letölthető anyagokat tartalmazhatnak.

Természetesen minden megrendelő igénye más és más, és ezért nem is létezik két ugyanolyan weboldal. Cégünk főleg egyedi megoldásokat szállít, így az általunk készített weboldalak nemcsak kinézetben és tartalomban, hanem funkcionalitásban is különböznek. Minden weboldalt személyre szabunk, ezért általában az információs aloldalak mellett számos más funkcióra is igény van.

Minden weboldal legkiemeltebb oldala mind a keresők, mind a látogatók szempontjából a kezdőoldal. Ezért szoktuk ajánlani, hogy a kezdőoldalon ne csak egy egyszerű bemutatkozó szöveg legyen, hanem sokkal informatívabb „kevert” oldal, mely az oldal legfontosabb tartalmaiból szemezget. A kezdőoldalra egy vagy több figyelemfelkeltő képet vagy leadet szoktunk elhelyezni, mely fontos információkra, akciókra, újdonságokra hívhatja fel a figyelmet, és esztétikailag is jól mutat. A kevert kezdőoldalon kívül a bemutatkozó oldalakon sokan igénylik a referenciák listáját, galériát, üzenetküldő űrlapot, vagy éppen valamilyen egyedi árkalkulátort.
 

Árak

Egy bemutakozó oldal is sok féle lehet. A funkcióktól, a designtól és a tartalom mennyiségétől függően kialakításuk 60 000 és 200 000 forint közé eshet.

Jelenleg két akciós ajánlatunk van, melyet itt tekinthet meg:

Bemutatkozó honlap havi 4990 Ft-ért!

Egyedi, professzionális weboldal 100 000 Ft-ért!

Menete

Igényfelmérés

Még egy egyszerű weboldal esetében is sokszor személyes találkozón érdemes átbeszélni az igényeket. A személyes igényfelmérés előnye az, hogy mi is jobban megismerjük az igényeket, és Ön is fontos információkat, tanácsokat kaphat tőlünk a weboldal kialakításával kapcsolatban.

Természetesen az embernek nincs ideje minden weboldal készítő céggel személyesen beszélni, így telefonon vagy e-mail-en keresztül is egyeztethetjük a fontos részleteket, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni.

Ezt követően küldjük el részletes árajánlatunkat, mely modulonként lebontva ismerteti árainkat. A kötelező modulokon felül sokszor választható modulokat is ajánlunk. Az árajánlat tartalmazza az elkészítési határidőt, valamint a felmerülő további költségeket. (domain regisztráció, tárhely)

Az ajánlatra érkező megjegyzések, kérdések miatt előfordulhat, hogy új modulok vagy más funkciókra van igény, úgy elküldjük módosított ajánlatunkat. Az is előfordul, hogy a személyes találkozóra csak az első ajánlat elküldése után kerül sor, így ekkor tudjuk pontosítani az igényeket.

 

Szerződéskötés

Amennyiben elfogadja ajánlatunkat, úgy elküldjük szerződésünket a weboldal fejlesztésről. Ha minket bíz meg a tárhely szolgáltatással, és domain regisztrációval, úgy ezeket is intézzük. A szerződés aláírásával elkezdődik a munka.

 

Design

Amennyiben az igényfelmérés során még nem esett szó az igényelt egyedi design, arculatról, úgy azt ebben a szakaszban pontosítjuk. Ez történhet egy igényfelmérő kérdőív, vagy személyes beszélgetés keretében. Sokszor az is előfordul, hogy a megrendelőnek nincs szüksége designra, arculatra, mert azt mással elkészítette, vagy megfelel korábbi weboldalának arculata, vagy vásárolt egy sablont.

Az igény felmérése során vagy a megrendelő határozza meg az oldal szerkezeti felépítését, vagy a mi ajánlásainkból válogat. A szerkezet és egyéb tényezők (szín és formavilág) tudatában, a design bonyolultságától és weboldal nagyságától függően néhány napon vagy egy-két héten belül elkészítjük a design tervet, melyet elektronikus formában elküldünk véleményezésre. A véleményektől és módosítási igényektől függően egyszer vagy akár többször ezt a folyamatot megismételjük.

 

Fejlesztés

Az elfogadott design után jön a fejlesztési fázis, melynek hossza a weboldal funkcióitól függ. Bár nem feltétele a fejlesztésnek, de mindenképpen hasznos hogyha a tartalom minél hamarabb hozzánk kerül, ezért ebben a fáisban már szoktuk kérni az aloldalak megnevezését, és ha lehetséges azok tartalmát. Általában 1-2 héten belül jelezzük, hogy az oldal kész van. Ekkor egy hivatkozást küldünk, amin meg lehet tekinteni a kész oldalt.

 

Tartalomfeltöltés

Amint a tartalmat kézhez kapjuk, és a fejlesztés kész van, feltöltjük a tartalmat. Amennyiben időben megkapjuk azt, úgy a fejlesztési szakasz végén rögtön feltöltjük a tartalmat, és a feltöltött weboldalt tartalmazó hivatkozást küldjük el.

A tartalomfeltöltést követően van még lehetőség módosításokra, csiszolgatásokra. Ekkor optimalizáljuk az oldalt, hogy minél keresőbarátabb legyen.

 

Projektzárás

A kész, feltöltött oldalt a megrendelő kérésére kiélesítjük. A projektet lezárjuk és számlázunk. Amennyiben szükség van rá, úgy személyes találkozó keretében megmutatjuk az adminisztrációs felület használatát.

Gyakran ismételt kérdések

Mikor és milyen információkat, tartalmakat kell önöknek küldenem?

 • Az igényfelmérés során kell válaszolnia a kérdéseinkre, valamint ismertetnie igényeit, cégét, céljait.
 • A szerződéskötéshez szükségünk lesz céges adataira, elérhetőségeire.
 • Az arculat design kialakítás során is ismertetnie kell elképzeléseit, válaszolni kérdéseinkre, valamint elküldeni nekünk azon létező arculati elemeket (pl.: logo), amiket szeretne beépíteni oldalába.
 • Bármikor a fejlesztés vége előtt elküldheti nekünk weboldalának tartalmát, a szövegeket, képeket, hivatkozásokat.

 

Hogyan küldjem el a tartalmakat?

 • A tartalom mennyiségétől függően vagy e-mailen keresztül, vagy fájlküldő oldal segítségével, vagy az általunk megadott FTP-re feltöltve, esetleg személyes találkozó esetén pendrive-on. A tartalomnak elektronikus formában kell lennie, a szöveg is begépelve word vagy más karakteres formátumban.

 

Milyen designt válasszak a weboldalamra?

 • Igényeitől és árérzékenységtől függően válasszon. Ha sajátos elképzelései vannak, vagy profi megjelenést, arculatot szeretne, válassza az egyedi arculat kialakítását. Árban kedvezőbb megoldás, ha egyszerű designt választ, ez is egyedi, de a design csupán egyszerű formákat, színeket, színátmeneteket, árnyékokat tartalmaz. (néhány példa itt) Árban hasonló, ha kész sablont választ (segítünk, hogy hol találhat ilyeneket), ezek nem egyediek, bár néhány változtatást (szín, szövegek, elrendezés) eszközölhetünk rajtuk.

 

Nincsenek képeim, de jó lenne, ha az oldalamat díszítené néhány kép.

 • Jó néhány oldal foglalkozik jogtiszta fotók, képek eladásával. (árban körülbelül 200-2000 forint egy kép, de léteznek ingyenes jogtiszta képek is) Amennyiben ilyenre van igény, megadunk néhány ilyen oldalt, ahol válogathat.

 

A google-ben mikor fogok látszani?

 • Az élesítés után akár 1-2 hét is eltelhet mire a google adatbázisába bekerül a tartalom. Hogy ennél gyorsabban megjelenjen az oldal, a projekt kezdetén ajánlani szoktuk egy „Fejlesztés alatt” oldal kirakását, mely fontos kulcsszavakat, elérhetőségeket tartalmazhat.

 

Nem szeretnék foglalkozni az adminisztrációs felülettel.

 • Ezzel sokan vannak így. Bízza ránk az oldal karbantartását! Szolgáltatásunkról bővebben itt olvashat.
 • Problémám van a feltöltéssel / oldallal kapcsolatban, de már lezárult a projekt.
 • Keressen minket nyugodtan, ha hibát talál, vagy ha bármilyen kérdése van. Az ilyen megkeresésekért nem kérünk pénzt. Ha bármilyen hiba lenne az oldalon, úgy azt garanciálisan javítjuk. Amennyiben kérése fejlesztést vagy tartalom feltöltést igényel, úgy elküldjük ajánlatujnkat.
Ingyenes vélemény
ADJA MEG WEGOLDALÁNAK CÍMÉT, ÉS MI EGY RÖVID SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYT KÜLDÜNK ÖNNEK, VALAMINT JAVASLATOT AZ OLDAL HATÉKONYABBÁ TÉTELÉRE, AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES
Tanácsadás
AMENNYIBEN MEGTETSZETT INGYENES VÉLEMÉNYÜNK ÉS TOVÁBBI TANÁCSOKRA VAN SZÜKSÉGE, VAGY BÁRMILYEN ONLINE VAGY FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE VAN, ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!
Egyedi ajánlatkérés
Válogasson modulok, funkciók között, válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és tudja meg mennyiért készítjük el igényeinek megfelelő weboldalát!