Weboldal készítés

Weboldal megoldásainkat az alábbi csoportokra bontjuk. Egyedi weboldal megoldásaink nagyon különbözőek lehetnek, mi itt mégis megpróbáljuk különböző kategóriákba sorolni őket. Egy egy sokoldalú weboldal webáruházat is tartalmazhat, mely megoldásokat a webáruházok szolgáltatás csoport alatt ismertetünk.
Az alábbiakban megpróbáltuk sajátosan csoportokba foglalni majd ismertetni honlap megoldásainkat, a weboldalak összetettségétől függően. Természetesen ezen megoldások között nem lehet éles határvonalat húzni. A skála egyik oldalán a legegyszerűbb microsite áll, mely egy vagy néhány szöveges oldalból áll, általában terméket vagy eseményt hirdet. A következő lépcsőfok a bemutatkozó oldal, mely több információs oldalból (akár több nyelven), és néhány kiegészítő funkcióból áll (képforgató, üzenetküldő). Egy összetett weboldal az eddigieken kívül termékkatalógust, referenciákat, híreket is tartalmazhat, míg egy portálon széleskörű szolgáltatások lehetnek: galéria, fórum, eseménynaptár.

bővebben
Egyedi bemutatkozó honlap – információs weboldal

Bemutatkozó honlapként emlegetjük általában az olyan egyszerűbb oldalakat, melyek csupán néhány (5-20) információs aloldallal rendelkeznek. Ezen aloldalak formázott szöveget – cikkeket, a szövegbe ágyazott képeket, hivatkozásokat, beágyazott videókat, esetleg táblázatokat, letölthető anyagokat tartalmazhatnak.

bővebben
Microsite

A microsite egy kisebb, néhány aloldalt (1-5) tartalmazó weboldal. Önállóan működik, de általában egy nagyobb oldal kiegészítő oldala, mely specifikus információt tartalmaz például egy termékről / termékcsoportról vagy eseményről. Működését tekintve lehet állandó, vagy ideiglenes, időszakra szóló.

bővebben
Összetett weboldal

Egy összetett weboldal a bemutatkozó weboldallal szemben nem csak egyszerű formázott szövegeket tartalmazhat, hanem más modulokat is. Lehet ez termék és / vagy referencia katalógus, hírek, hírlevél küldő motor, vagy bármilyen egyedi igény. Minél összetettebb egy weboldal, minél több funkciót tartalmaz, annál inkább fontosabb az, hogy a weboldal és adminisztrációs felülete minél jobba személyre legyen szabva, minél inkább illeszkedjen a megrendelő igényeihez.

bővebben
Portálok, közösségi weboldalak

Sajátos kategorizálásunkban a legbonyolultabb, legtöbb funkcióval rendelkező oldalt portálnak nevezzük. Ezen weboldalak általában sok modullal, legtöbbször egyedi szolgáltatásokkal bírnak. Egy portálon legtöbbször közösségi funkciók is megtalálhatóak, legyen az akár egy vendégkönyv, hozzászólás, vagy összetett felhasználói profiloldal.

Ingyenes vélemény
ADJA MEG WEGOLDALÁNAK CÍMÉT, ÉS MI EGY RÖVID SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNYT KÜLDÜNK ÖNNEK, VALAMINT JAVASLATOT AZ OLDAL HATÉKONYABBÁ TÉTELÉRE, AMENNYIBEN EZ LEHETSÉGES
Tanácsadás
AMENNYIBEN MEGTETSZETT INGYENES VÉLEMÉNYÜNK ÉS TOVÁBBI TANÁCSOKRA VAN SZÜKSÉGE, VAGY BÁRMILYEN ONLINE VAGY FEJLESZTÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSE VAN, ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE!
Egyedi ajánlatkérés
Válogasson modulok, funkciók között, válaszoljon néhány egyszerű kérdésre, és tudja meg mennyiért készítjük el igényeinek megfelelő weboldalát!